Atë Pjetër Meshkalla
Shkollë e rrjetit jezuit të edukimit
sqiten

Rreth nesh

74234e5f-90cd-4707-bb7d-bc298d5830e9

12G – Klase

Nuk ka asgje me te trishte ne kete bote sesa te zgjohesh mengjesin e Krishtlindjeve dhe te mos ndihesh femije!

P1060453

LER

Merry Christmas to everybody!

12.f.klasa e krishtlindjet

12F – Krishtlindje

“12 F uron të gjithë nxënësit dhe mësuesit aq të dashur te shkollës sonë: Gëzuar Krishtëlindjen dhe Vitin e Ri 2016!”

“12 F wünscht den Studenten und Lehrern von Atë Pjetër Meshkalla Gymnasium, frohe Weichnachten und viel Glück und Erfolg ins neue Jahr 2016!”

12E – Krishtlindje

12.3.augurio

Gezuar Krishtelindjet dhe vitin e ri 2016.
Feliz Navidad.
Merry Christmas.
Buon Natale.

12A – Krishtlindje

12a 2015 krishtlidhie

Aty ku ka dashuri ka gjithmon vend per nje urim te sinqerte. Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri duke shpresuar qe e nesermja te sjell ne jeten tuaj vec lumturi! Bekime.

When love is there, there’s always a place for a sincere greeting.Merry Christmas and Happy New Year hoping that tomorrow will bring you joy and happiness.

Dove c’è amore ha sempre posto per un sincera congratulazione. Buon Natale e felice anno nuovo sperando che domani porterà alla vostra vita solo felicitá.

Struktura

Stafi edukativ

Aktivitete kurrikulare integrative

Aktivitite ekstrakurrikulare

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni